15 november, 2017

Meer deelnemers bekend én een gastspreker op SundaySchool

Vorige week schreef KIDS fashion mag dat de eerste tien deelnemers inmiddels bekend zijn gemaakt. Ook deze week mogen wij weer tien merken bekendmaken en daarnaast zal er duidelijk worden wie

er op 14 januari 2018 een belangrijke gastspreker zal zijn op de kindermodebeurs SundaySchool.
De merken AI&KO, DKNY, Frank&Liberty, Looxs Revolution, Geisha, Little Miss Juliette, Sevenoneseven, Indian Blue Jeans, Quapi en Z8 zullen in ieder geval aanwezig zijn op de beurs. Ook zal JustbyManon een grote modeshow verzorgen. De volgende tien merken zullen tevens een speciaal plekje krijgen op de kindermodebeurs:

Tumble & Dry, Crush Denim, Funky XS, BabyFace, Cost:Bart, Claesen’s, Billieblush, Bam Bam, Blue Seven en Gaialuna. Iedere week zal KIDS weer nieuwe namen bekendmaken!

Bijzondere gastspreker
Om 15:00 uur zal Hans van Tellingen een presentatie houden op Sunday School. Hij is eigenaar van marktonderzoeksbureau Strabo in Amsterdam en daarnaast auteur van het boek ‘WatNouEindeVanWinkels’, dat gaat over de bijzonder zonnige toekomst die fysieke winkels lijken te hebben. Het boek is feitelijk en optimistisch geschreven en in het najaar van 2018 zal Van Tellingen zelfs een tweede deel uitbrengen.

Naast dat Van Tellingen een eigen, eerlijke stijl aanhoudt in zijn manier van spreken, kan hij ook bevlogen en brutaal zijn. Zijn presentatie zal betrekking hebben op nieuwe ontwikkelingen in het winkellandschap, waarbij inhoud, inspiratie en humor een passende mix vormen. Met als grootste doel; het publiek vertellen hoe het er daadwerkelijk aan toegaat binnen de retailmarkt en hen de juiste adviezen meegeven.

SundaySchool
De eerste editie van SundaySchool zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2018 van 10:00 uur tot 20:00 uur in De Fabrique, te Utrecht. Toegangskaarten kosten slechts €12,50 in de voorverkoop en €17,50 aan de deur. Je kunt ze krijgen via www.sunday-school.nl.