EMC Everything Must Change

Eenvoudig, Essentieel en Bewust: dit zijn de sleutelwoorden van EMC, getransformeerd in comfortabele kleding die lang meegaat, waarbij fijn maatwerk wordt gecombineerd met de laatste trends.

EMC kleding is ontworpen om kinderen de wereld te geven waar hun moeders van dromen, een wereld die de juiste waarde geeft aan dingen en denkt aan de toekomst, met een focus op duurzaamheid.

Alles moet veranderen en alles moet hetzelfde blijven: aan de ene kant onderzoek, nieuwe vormen en ontwerpen, in lijn met de laatste trends, aan de andere kant natuurlijke materialen en dezelfde aandacht voor detail die je zou verwachten in handgemaakte kledingstukken.

EMC is de uitdaging voor Ellepi – het Italiaanse bedrijf opgericht in de jaren zestig en gespecialiseerd in het produceren van alles voor kinderen – bestaande uit alledaagse collecties voor 0 tot 14-jarigen. Trendy kleding met een eenvoudige stijl, geproduceerd in Europa, op een ethische en duurzame manier. De “Atelier”-lijn is gewijd aan speciale gelegenheden: kostbare stoffen en speciaal maatwerk dat elegantie creëert voor alle leeftijden.

De maten bij EMC voor baby/peuter zijn: 1M, 3M, 6M, 9M, 12M, 18M, 2A, 3A en 4A. De maten voor kids zijn: 5A, 6A, 7A, 8A, 9-10A en 11-12A.

Contactpersoon: Rick Mauriks

Email:  Rick Mauriks

Contact:

Ellepi S.p.A: Alberto Palla
Tel. +39 0422 3883

Email. alberto.palla@ellepionline.it