CONTACT

SundaySchool®

“Place to be”

Na 6 eerdere zeer succesvolle edities is SundaySchool inmiddels een begrip geworden in kindermodeland. In 6 edities is de beurs uitgegroeid tot “the place to be” voor het opdoen van inspiratie, het ontmoeten van vakgenoten en het inkopen van nieuwe of al reeds bekende merken. De feedback is positief, veel winkeliers vinden de weg naar de beurs

Elk seizoen wordt een thema tot in de puntjes doorgevoerd in de aankleding om op die manier even een andere wereld te betreden. De Fabrique biedt hier als locatie met industriële uitstraling en zowel een binnen- als buitenlocatie de perfecte achtergrond voor.

Dat mensen met een voldaan gevoel en ‘een hoofd vol inspiratie’ naar huis gaan, dat is de gedachte achter de totaalbeleving die SundaySchool zijn bezoekers mee wil geven.

Bij de eerste editie, die op 14 januari 2018 plaatsvond, stonden er ruim 80 merken op de beursvloer. De tweede editie waren dat er al ruim 160, de derde en vierde editie had meer dan 200 merken en voor komende editie, zal dat aantal nog verder groeien. The only way is up!

Voor meer informatie over SundaySchool

Mail naar info@sunday-school.nl

Of bel Rob de Vos +31 6 2013 5293