Bergstein is razend populair onder meiden én jongens. Het merk is bekend geworden door de hippe regenlaarzen die gemaakt worden van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt Bergstein regenlaarzen (maat 19-35) haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat. De collectie is de laatste jaren uitgebreid met duurzame sloffen voor kids, baby’s en volwassenen.

Bergstein producten zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. Van kanariegeel tot suikerspinroze. Van Koningsdag-oranje tot Kerstmis-rood en groen. Maar juist ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een frisse lentebui of verstoppertje spelen in het bos, bijvoorbeeld.

De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein producten ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau. Elk moment een eigen kleur.

Bergstein. Color your moment.

www.antarshoe.nl /www.bergsteinfootwear.com

Contactpersoon: Diana Vestering

Email: info@antarshoe.nl

Telefoonnummer: +31(0)525 – 68 14 20

Instagram
Facebook