Let’s go there…

Bellaire staat voor fris & sportief met een modische touch. Een collectie om in gezien te willen worden. Voor jongens die er op uit trekken, naar buiten gaan, elkaar ontmoeten en samen hun eigen sport bedenken.Wij willen ze stimuleren een vrije houding te ontwikkelen zodat ze kunnen uitgroeien tot onafhankelijke mensen die hun eigen keuzes maken.

A fresh DAY…

De nieuwe collectie is opvallend door het gebruik van alleen maar jerseys. Kwaliteiten die comfortabel zijn om te dragen en in te bewegen! De Technische Interlock vormt al een aantal seizoenen de basis en herkenbaarheid van Bellaire. Fris in de mix met de sportieve Sweat en Mesh jersey. De fijne Piqué geeft een classic touch aan het geheel. Uitgewerkt in een ontworpen collectie van makkelijk te combineren en te dragen items.

Het kleurbeeld voor dit seizoen is helder; in de 1ste levergroep brengen we zwart als neutraal gecombineerd met wit en de frisse kleur-kleuren kobalt blauw en oranje.In de 2de levergroep brengen we de belangrijke en terugkerende Navy verzacht met een vergrijsde blauw en opgefrist met wit en zonnig geel.

Voor deze zomer collectie brengen we twee leveringen; Februari en Maart. Waarbinnen we onze artikelen van maat 110/116 t/m maat 170/176 aanbieden.

Discover it, boys!  Unhide and go for it!

www.bellaire.nl

Contactpersoon: Bertina Arbeek
Email: bertina@brndwrks.nl
Telefoonnummer: +31 27169446