Een nieuw Nederlands denim merk, voor het eerst te zien tijdens Sunday School. Mogen we jullie voorstellen aan Raizzed!

Zoals de merknaam al zegt, zijn de mensen achter dit nieuwe Nederlandse merk een generatie born and raizzed in denim. Hierdoor is de liefde voor het product ontstaan. Indigo zit ze in het DNA. Bij Raizzed vinden ze dat iedereen moet kunnen opgroeien in Denim. Daarom ontwikkelen ze een collectie van hoge kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen.

Raizzed heeft dé must have Denim-modellen voor elk kind van 2 tot 16 jaar, in een pasvorm die het gevoel geeft speciaal voor jou gemaakt te zijn. Elke stijl is tot in de kleinste details uitgewerkt. In de denim-collectie vind je een compleet kleurenpalet met verschillende wassingen: van dark blue, mid blue tot black en grey. Met elke denim, vernoemd naar hippe steden, creëer je een stoere attitude. Naast jeans biedt Raizzed streetwear jassen, sweaters en T-shirts in opmerkelijke kleuren met een edgy en strakke stijl. Zo maak je je Raizzed-set compleet voor de trendvolle urbanlook van dit moment.

Raizzed waardeert een exclusieve smaak in mode en brengen de beste streetwear-mode, ontdekt door hun stilisten over de hele wereld.
Een Raizzed-set geeft je een basis om zelfvertrouwen uit te stralen, waardoor je de hele wereld aan kan.

De Raizzed key words zijn: denim streetwear, urban lifestyle & unieke en kenmerkende wassingen

Voor meer informatie over Raizzed kun je contact opnemen met Tess Wilson: Tess@raizzed.com of kom langs tijdens Sunday School om de collectie te bekijken.

“INDIGO IS IN OUR DNA.

WE ARE BORN AND RAIZZED IN DENIM.

DENIM IS WHAT WE DO”.