CONTACT

SundaySchool®

“We willen een belevenis bieden”

Het concept van SundaySchool; lage wanden van de stands, industriële setting, veel inspiratie. Het is een plek om samen te komen, om vakgenoten te ontmoeten en trends te bekijken. Het idee hierachter is dat de bezoekers met ‘een tas vol inspiratie’ naar huis gaan.

De eerste doelstelling van SundaySchool, die op 14 januari 2018 in De Fabrique in Maarssen plaatsvond, was om 30 merken op de beursvloer te hebben. De animo was echter zo groot dat extra hallen bijgehuurd moesten worden en gestart kon worden met ruim 80 merken. Opkomende en gevestigde merken vonden een plek op de beursvloer. De tweede editie waren er 160 merken die deelnamen, en voor de derde zullen meer dan 200 merken participeren.

Kindermodebeurs SundaySchool: “We hebben fantastische merken in Nederland”

SundaySchool wil een belevenis bieden. Twee keer per jaar, in januari en eind juni, begin juli. De feedback is positief, veel winkeliers vinden reeds de weg naar de beurs. We hebben fantastische kindermodemerken in Nederland en daarbuiten. Het was alleen zonde dat ze niet op een beurs te zien waren. Daar is nu dankzij SundaySchool verandering in gekomen.

Mail info@sunday-school.nl

Of bel Rob de Vos +316 201 35 293 / Stefan Flint +316 263 64 511

 Instagram