Your Wishes is een baby lifestylemerk waar je lieve en stoere producten voor alle kleintjes en mommy’s to be kunt vinden. Het uitgangspunt voor de ontwerpen is dat babykleding zacht en simpel moet zijn. Echter valt het merk graag op met hun printjes! Dit Nederlandse merk is vernieuwend in hun kleurgebruik & daarnaast sterk in zwart-wit prints. Het biedt ieder seizoen frisse, nieuwe items die je geheid in jouw kledingkast moet hebben. Your Wishes in drie woorden? Uitgesproken, comfortabel en helemaal van nu.

Het merk heeft een moderne kijk op babykleding wat maakt dat de producten uniek zijn en uitblinken. Uiteraard staat comfort en kwaliteit hoog in het vaandel. De kleding wordt gemaakt van zacht katoen zodat ieder kleintje in de items van Your Wishes gemakkelijk de wereld kan gaan ontdekken.

De babycollectie van Your Wishes is verkrijgbaar in maten vanaf 50/56 tot en met 98/104. De leuke printjes en toffe teksten maken dat alle items van Your Wishes zich uitstekend lenen voor lieve kraamcadeautjes, maar zullen ook echte eyecatchers zijn waar jouw ‘little one’ in gaat stralen.

www.yourwishes.nl

Contactpersoon: Daan Samson

Email: Daan@yourwishes.nl

Telefoon: +31 615374036