Nog maar 2 weken en 2 dagen te gaan voordat we eindelijk los kunnen gaan met SundaySchool. Nou ja, met los gaan bedoelen we dan natuurlijk de daadwerkelijke beursdag, want achter de schermen zijn niet alleen wij, maar ook alle merken al druk bezig met de voorbereidingen om weer een enorm inspirerende beurs neer te zetten.

In alle drukte kan je natuurlijk ook wat van de belangrijkste nieuwtjes gemist hebben en daarom zetten we die nog allemaal even op een rijtje.

Bear & Mees X No Wild Life Crime

Bear & Mees heeft een samenwerking opgezet met No Wild Life Crime om de stichting “Shark Stewards” financieel te ondersteunen in hun strijd voor het behoud van haaien op het eiland Lombok in Indonesië. No Wild Life Crime is een dierenwelzijn organisatie die opgericht is door de zeer bekende bioloog Freek Vonk.

Je leest het hele artikel hier terug.

Gepresenteerd tijdens Sunday School: JuJa

Hier bij SundaySchool houden we heel erg van duurzame en milieubewuste projecten en laat UV-Fashions eigenaar, Jan Willem van der Sterre, daar nou weer een fantastisch initiatief voor hebben opgezet. Tijdens SundaySchool zal hij voor de allereerste keer zijn milieubewuste, UV-zwemleding presenteren. De UV-zwemkleding is gemaakt van op het strand en uit de oceaan geraapte PET-flesjes. De flesjes worden bewerkt tot het de stof voor de UV-werende zwemkleding vormt. Zo worden onze stranden en oceanen steeds weer een stukje schoner en worden tegelijkertijd kinderen beschermd tegen de zon. De UV zwemkleding van JuJa zal ook te zien zijn tijdens de modeshows om 12:30 uur en 13:45 uur.

Je kunt hier verder lezen over JuJa.

De gezichten achter SundaySchool

In onze portetten serie “de gezichten achter SundaySchool” laten we jullie kennis maken met alle fantastische mensen die achter het succes van SundaySchool zitten. Stuk voor stuk enorme creatievelingen die vanaf het eerste begin al betrokken zijn bij SundaySchool. Deze week hadden we een interview met Manon Laarhoven, de powervrouw die nauw betrokken is bij alles wat met de modeshow te maken heeft.

Al eerder hadden we in dezelfde serie een interview met Rob de Vos, mede-oprichter en drijvende kracht achter SundaySchool, Stefan Flint, mede-oprichter van SundaySchool en de man die het allereerste idee had om SundaySchool op te richten en Huub Broks, onze beurscoördinator. De spin in het web van de activiteit.

Volgende week woensdag sluit Roel Ruyten onze serie af. Roel is, samen met Manon, verantwoordelijk voor de modeshows tijdens SundaySchool.

Nieuwe merken

We hebben de afgelopen week ook weer een aantal merken toegevoegd die op 30 juni aanwezig zullen zijn: Babiators, Binki, Ceci, Duukies, Hound, iBi Free Life, Jacky Luxury, Jupe de Plume, Ki ET LA, Müsli, Napapijri, Rilla Go Rilla / Studio Ditte, Sea Crocodile, Snapperrock, Someone, Tiffosi Kids en Zippy.

Alle merken die aanwezig zullen zijn, zijn terug te vinden op onze merkenpagina.

Early Bird tickets

Vergeet niet dat het vandaag de laatste dag is om je early bird tickets te bestellen voor slechts €12,50. vanaf morgen en aan de deur zullen de tickets €17,50 gaan kosten.

Koop dus vandaag nog je tickets met korting!