Vanaf nu brengen wij elke vrijdag het beste nieuws uit de kindermode wereld. Benieuwd wie er een overstap heeft gemaakt in de kindermode? Of op zoek naar andere leuke nieuwtjes? Wij zetten de nieuwtjes vanaf vandaag op een rijtje. Zo hoef je niets te missen van wat er allemaal gebeurd!

Weekly News on Friday

by our reporter Fiona Schreiner

BLUE SEVEN

Edwin Scholten is als exportmanager aan de slag gegaan bij van Gennip

Hij gaat zich vooral bezig houden met export

Bij Blue Seven (Obermeyer) worden de werkzaamheden van Edwin overgenomen door Willem Verberne, die bij Blue Seven al verantwoordelijk is voor de volwassenen

Het mailadres van Willem is w.verberne@blueseven.com

NICLAS ERIKSSON

Niclas Eriksson (voormalig managing director Kidiliz group) is samen met Levi’s verhuisd naar de Haddad Group, eigenaar van o.a. Nike junior, Converse en nu dus ook Levi’s.

Mauriks agenturen blijft agent van Levi’s, en ook van Tiffosi, maar heeft afscheid genomen van Esprit, Legowear en Grunt

Grunt neemt overigens wel weer deel aan SundaySchool, deze keer met No Brakes als agentschap.

En last, but not least: het merk NONO bestaat 25 jaar! Binnenkort een interview op SundaySchool met NONO.

Ook een leuk nieuwtje dat je graag onder de aandacht wilt brengen? Stuur dan een mailtje naar sonja@justbymanon.nl