Trends en thema’s zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces van merken. Daar gaat veel planning en heel wat uren aan voorbereiding in zitten.

Voor winkeliers, influencers en consumenten is het altijd weer de vraag wat de trend zal gaan worden. Wat  koop je in voor het assortiment? Wat willen onze klanten gaan zien? Het blijven elk seizoen weer hele lastige keuzes. Tijdens SundaySchool is er voor iedere smaak iets te vinden. Het aanbod van merken is zeer breed.

Maar om het tijdens SundaySchool en het inkoopproces wellicht iets makkelijker te maken, hebben we al 3 trends / thema’s op een rijtje gezet.

Let’s go to the beach!

Het eerste thema is er één die uitermate geschikt is voor zomerse temperaturen: let’s go to the beach. Want dat willen we allemaal natuurlijk al te graag. Tijdens SundaySchool zijn wederom voldoende merken te vinden die zwemkleding en accessoires voor op het strand en warme dagen laten zien. Er zijn ook een aantal merken die zich voor hun overige kleding of qua fotografie hebben laten inspireren door het thema strand.

 

Bright colours

Een ander thema dat elk jaar terug komt als de temperaturen gaan stijgen, zijn de felle kleuren. Opvallende kleurtjes tonen zo fijn op een gebruinde huid en in de zomer zitten de consumenten ook veel meer te wachten op felgekleurde kleding. Het maakt niet uit welke kleur, alle kleuren zijn geoorloofd voor een echt vrolijk en zomers gevoel.

Urban coolness

Dat Nederland een groot aantal hele stoere, denimmerken rijk is dat hebben we de afgelopen edities van SundaySchool al duidelijk kunnen zien. Daarom kunnen we niet om het thema Urban Coolness heen. Of je nou op zoek bent naar een sporty style of een wat meer ‘Paris chique’, we kunnen het allemaal vinden bij het thema Urban Coolness.

 

Wij hebben slechts een kleine selectie gemaakt van het enorme aanbod van merken dat tijdens SundaySchool te zien zal zijn. Er zijn nog veel meer merken met allemaal hun eigen unieke style. Waarvan er ook merken zijn die hun eigen koers varen en misschien niet binnen een bepaalde trend vallen.

Ook deze merken zijn het meer dan waard om een bezoekje te brengen op 30 juni!