Zoals inmiddels bekend mag zijn, vindt de 4de editie van SundaySchool plaats op 30 juni 2019. Locatie is, net als voorgaande edities, de Fabrique in Utrecht (Maarssen). U bent vanaf 9.30 uur welkom in onze Beach Club.

We hopen op hetzelfde warme weer als bij de vorige zomereditie, want dan kunnen we weer heerlijk in de zon van en drankje genieten. Zo krijgen we natuurlijk het echte beachclub gevoel. Maar ook binnen zullen we ons in een heuse beach club wanen.

Met ontelbaar veel inspirerende merken, onze toiletdames Bep en Toos,  de DJ’s en wederom 2 modeshows, is er genoeg te zien en te beleven tijdens de SundaySchool Beach Club. Iedereen die al eens eerder geweest is, weet dat SundaySchool een ware belevenis is. Mocht dit het eerste bezoek aan SundaySchool worden dan beloven we dat we er alles aan zullen doen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Early bird tickets zijn tot aan 15 juni verkrijgbaar voor slechts €12,50. Na die tijd en aan de deur zullen de tickets €17,50 kosten. Alle reden dus om nu alvast tickets te bestellen.

Tickets zijn hier te bestellen!

Of druk op de ‘tickets’ knop bovenaan de pagina.

Tot ziens op 30 juni 2019!