The New Chapter, geïnspireerd op échte verhalen van ouders, net als jij.
Gemaakt voor kinderen, om kind te zijn. Gecreëerd voor ieder nieuw hoofdstuk, groot of klein.

The New Chapter verzamelt unieke verhalen van inspirerende ouders en vertaalt deze naar handgeschilderde prints. Iedere print is uniek in haar soort en staat symbool voor het typerende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Deze prints schitteren weer in onze collecties, oftewel chapters, bestaande uit verschillende kledingstukken. Hoewel iedere chapter één specifiek verhaal vertelt, hebben al onze collecties iets met elkaar gemeen. De verfijnde kleuren, Nordic touch en eigentijdse uitstraling maken dat de kleertjes geschikt zijn voor álle kinderen van 0 tot 4 jaar.

Duurzame kinderkleding
The New Chapter doet dit met oog voor detail en gevoel voor stijl. We hechten niet alleen waarde aan the perfect picture, maar ook aan the bigger picture. Daarom ontwerpen we onze kledingstukken met duurzame materialen waarbij we zowel rekening houden met de ontwikkelingen in de wereld als de groei van kinderen. Op deze manier kunnen onze (unisex) kleertjes ook nog van betekenis zijn in een volgend hoofdstuk, zoals een nieuw seizoen, levensjaar of de geboorte van een tweede of derde kindje. Met deze gedachte in het achterhoofd, zorgt The New Chapter ervoor dat the chapters geschikt zijn voor ieder seizoen. Én dat de stofjes zo zacht en aangenaam aanvoelen dat kindjes makkelijk en fijn kunnen bewegen in de kleertjes. Uiteindelijk spelen zij de grootste rol in het nieuwe hoofdstuk. Groot of klein en welke dit dan ook mag zijn.

Contactpersoon: Mariëlle Segeren
Email: marielle.segeren@brndwrks.nl