In kinderkledingwinkels is het assortiment meestal gericht op baby’s en kinderen tot 12 jaar. Helaas is er vaak weinig of geen assortiment te vinden voor tieners, leeftijdscategorie 12 tot 16 jaar. Deze doelgroep valt hierdoor vaak tussen wal en schip, want de pasvorm en de stijl van volwassen mode is nog niet altijd aan ze besteedt.

Komende editie zijn er op Sunday School weer ontzettend mooie kinderkledingmerken te vinden die zich richten op deze doelgroep. Mode voor deze leeftijdscategorie kan een verrijking voor het assortiment en de winkel zijn, daarom laten we je graag alvast kennis maken met een aantal van deze merken.

Kom langs op Sunday School en laat je verassen door de nieuwe collecties voor TEENS!

AI&KO

BlUE SEVEN