Aan SundaySchool zijn onlosmakelijk de Mode Shows verbonden. Op 30 juni zullen er ook deze keer weer spetterende Mode Shows georganiseerd worden door het team van JustbyManon i.s.m. Roel Ruyten. Op de dampende beats van DJ Claire Granlund zullen de kleine en wat grotere modellen hun opwachting maken om het publiek de mooiste en vrolijkste zomerkleding te showen.

De Perserij

Na het kleine locatie-uitstapje van vorige keer naar de Winter Lodge, is de Mode Show deze editie weer terug op de oude vertrouwde locatie van de eerste en tweede editie: De Perserij, qua sfeer en gevoel de ultieme locatie om de modeshow te houden. Ook biedt deze locatie net wat meer ruimte voor alle geïnteresseerden die de modeshow willen bezoeken. Dat de Mode Shows druk bezocht worden dat is alle voorgaande edities gebleken.

‘Met je blote voeten in het zand’

We houden het complete programma nog even geheim, maar we kunnen jullie al een paar tipjes van de sluier oplichten. De Perserij zal helemaal omgebouwd worden volgens het thema ‘Beach Club’. Dat het spectaculair gaat worden, ook dat kunnen we jullie ook alvast beloven! Het ‘met je blote voeten in het zand’ gevoel zal zeker aanwezig zijn.

Wat we ook alvast willen vertellen, is dat er deze keer weer 2 Mode Shows gehouden zullen worden. De twee shows zullen weer vol zitten met de meest toonaangevende merken van het moment.

Houdt onze website in de gaten voor meer informatie over de Mode shows.