Na een lange tijd van voorbereidingen achter de schermen, vele gesprekken, aanpassingen en het uiteindelijke finetunen is het dan eindelijk zover. We gaan eindelijk wereldkundig maken waar wij al een hele tijd druk mee bezig zijn en bovenal enorm trots op zijn!

Naar ons idee een enorm goede aanvulling op het fantastische evenement dat SundaySchool heet.

SundaySchool proudly presents: de SundaySchool app!

Wij brengen een fantastisch nieuw en bovenal duurzaam medium voor bezoekers van SundaySchool. Zeer handig en informatief tijdens het bezoek aan de beurs. Geen gedoe meer met een papieren plattegrond die verkreukeld of vies wordt, geen onnodige papierverspilling meer, maar alles overzichtelijk in op je eigen mobiel. Helemaal van nu dus!

In de SundaySchool app staan plattegronden, deelnemerslijsten, het programma van de dag en van de modeshow en overige praktische informatie.

Kortom een onmisbare app voor iedereen die vorige keer verdwaald was in de Fabrique. Maar natuurlijk ook voor alle andere bezoekers, want met de app heb je net dat beetje extra informatie over alles wat er op SundaySchool te zien, te doen en te beleven valt.

De SundaySchool app is vanaf dinsdag 25 juni gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Extra informatie voor exposanten:

Voor meer informatie en deelname-mogelijkheden kun je, tot en met 28 juni, contact opnemen met Fiona Schreiner: 06 81740240 fiona_schreiner@icloud.com