Wie de voorgaande edities bij Sunday School is geweest, weet dat de spetterende modeshows altijd tot de hoogtepunten van Sunday School behoren.  Naast de totale beleving die Sunday School zelf al is, voegt de modeshow een bepaalde sfeer en vorm van inspiratie toe die Sunday School tot een hoger niveau brengt.

Ook deze keer zal er weer een modeshow georganiseerd worden door het team van JustbyManon i.c.m. Roel Ruyten. De modeshow is deze keer eenmalig en daardoor nog exclusiever. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus zorg ervoor dat je op tijd bent, want we mogen helaas niet meer mensen toelaten dan het maximum.

De grote modeshow zal deze keer plaatsvinden in de Winterlodge en begint om 15.00 uur. Naast deze modeshow zullen er ook op diverse plaatsen pop-up modeshows gegeven worden. Deze zullen om 10.30 uur, 11.30 uur, 12.30 uur en 13.30 uur in Silo 36 te vinden zijn.

28 modellen, van klein tot groot, staan te trappelen om de nieuwste trends van de hipste merken aan jullie te laten zien en ook achter de schermen zijn alle voorbereidingen al getroffen om er weer de mooiste en gaafste modeshow van te maken. Alle reden dus om de modeshow te bezoeken op 13 januari.

Nu snappen wij dat jullie branden van nieuwsgierigheid om te weten welke merken er meedoen aan de modeshow, wij zullen vandaag dan ook een tipje van de sluier oplichten. We hebben namelijk niet de minste merken die meedoen aan de modeshow. Wat te denken van: Le Big, Kiddo, The New, Icepeak, CKS, O’Chill, Monta Junior, Kipling, Funky XS, Popcutie, Tumble ’n Dry, Jack & Jones Junior, LOOXS en Indian Blue Jeans? En dan hebben we een aantal hele grote verrassingen nog niet eens genoemd! Daarvoor zal je toch echt moeten komen kijken naar de modeshow!

Nog even een korte opsomming van alle pop-up shows en de grote modeshow, met tijden en locaties:

10.30                 Pop up fashion show part 1:  Frankie&Liberty                                  Location: Silo 36

11.30                  Pop up fashion show part 2: Amasing (by Indian Blue jeans)       Location: Silo 36

12.30                 Pop up fashion show part 3: Black Bananas                                      Location: Silo 36

13.30                 Pop up fashion show part 4: Garcia                                                     Location: Silo 36

15.00                 Fashionshow ‘JustbyManon’ i.c.m. Roel Ruyten                              Location: Winterlodge

Kortom: mis het niet en maak je Sunday School ervaring met je collega’s nog onvergetelijker!