SEVENONESEVEN;

The Boys of the Universe.

their life is a journey of discovery and

we would like to join them

We give them space to find out who they are .

We give them space to explore how things work.

And they take their space to do it their way.

SPRING/SUMMER 2022 COLLECTIE:

Maritiem:Het eerste thema speelt zich af op de steiger van een klein haventje. Spelend aan de waterkant zoeken de Sevenoneseven boys naar schatten. Hengelend met een visnet. Nieuwsgierig naar wat zich in het water afspeelt. De kleuren die gebruikt zijn in dit tikkeltje klassieke thema zijn helder, bijna primair, met de Snorkle Blue, Bright Red, Super Lemon en Bayberry Green. De combinatie met de neutrale Navy Blue en Sand Brown creëert een goede balans.Het gebruik van veel verschillende soorten materialen geeft een verassend totaal beeld. Over-all katoen-based met stretch voor goed draagcomfort.

Sweats en T-shirts zijn er in alle kleuren; geruite hemden en over-shirts zijn er om in laagjes te dragen. Strepen vormen de sterke verbinder in de groep, tweekleurig en meer kleurig. Vernieuwend is dat alle Stretch Twill broekjes in relaxte chino en loose fit een elastieke tailleband hebben. Gemakkelijk aan en uit te trekken. De baseball trend niet te missen in bomber-style jackets.   Woestijn:Het tweede thema speelt zich af in een woestijnachtige sfeer. Scharrelend door het zand op zoek naar mooie stenen en kleine diertjes.

Kenmerkend voor de SEVENONESEVEN boys is hun onderzoekende houding en nieuwsgierigheid. Ze kijken met een open-mind naar de wereld.  De tweede groep is ook kleurrijk maar nu met pastel tinten, een door de zon verbleekt palette; Peach Orange, Air Blue en Pistache Green gecombineerd met de neutrale Olive Green, Sahara Sand en Mood Indigo.De Nearly White waait als een zomerse bries door beide groepen.Materialen zijn luchtig zoals de katoen linnen en poplin, uni en all-over geprint met een blader dessin.T-shirts en sweaters in al die zachte kleuren. Kortom een zonnig hoog zomer thema.

XSEVENONESEVENWWW.SEVEN-ONE-SEVEN.COMINSTA: @sevenoneseven_official

website: 717

Contactpersoon: Bertina Arbeek
Email: bertina@brndwrks.nl
Telefoonnummer: +31 27169446