Ontworpen met één specifiek ding in gedachten: het geluk en het welzijn van onze kinderen.
Organic by Feldman is een door een familie gerund label voor kleding voor baby’s en kinderen, met een focus op betekenisvol design en duurzaamheid.

LICHTKLEUR EN SYMBOLEN – Kleuren, vormen en symbolen in ons dagelijks leven beïnvloeden ons, net zoals licht beïnvloedt onze staat van zijn, alles heeft invloed op onze geest en ons lichaam.

Achter elke collectie staat een verhaal dat je uitnodigt tot ontspanning en welzijn en dat je in ons dagelijks leven wilt overbrengen. We leven, vaak in een hectische wereld, met enkele kleine mindful momenten … deze verhalen worden verteld door minimale motieven in natuurgetinte kleuren.
We gebruiken meestal de natuurlijke kleur van het onbehandelde katoen zonder het te bleken of verven, dus laten we de natuur elk seizoen met ons ontwerpen.

Ontworpen in de EU en verantwoordelijk gemaakt in India onder GOTS-certificering, 100% biologisch katoen.
De collectie van Organic by Feldman is verkrijgbaar in de maten 50 / 56-122 / 128 (0 maanden tot 6 jaar).

Organic by Feldman

Contactpersoon: Eckhard Siemer