Nog maar 9 dagen tot 30 juni … the countdown is on! Wij zijn er al (bijna) helemaal klaar voor. Wat ons betreft kan het niet snel genoeg volgende week zondag zijn. De dagen in aanloop naar SundaySchool beloven tropisch te worden, laten we met z’n allen even hopen dat het op zondag ook nog even aan blijft houden!

Het programma voor zondag 30 juni 2019:

9.30 uur               Beurs open

12.30 uur             1ste modeshow in de Perserij

13.45 uur             2de modeshow in de Perserij

16.00 uur            Netwerkborrel op Copra Beach

18.30 uur            Einde beurs

Eten en drinken

Natuurlijk vergeten we ook deze keer de innerlijke mens niet.  Neem plaats in een loungechair op Copra beach en geniet van een (alcoholvrije) cocktail. Of bemachtig een plekje op 1 van de schommels in onze ultra hippe swingbar!

We hebben een beach bar op het Loods 7 plein en ook in de Smederij zal een extra koffiepunt aanwezig zijn. Zo kan je over de hele beurs genieten van een hapje of een drankje.

Merken

Tijdens de 4de editie van SundaySchool hebben zich wederom veel nieuwe merken aangesloten. Zo zijn onder andere de nieuwste collecties van Bandy Button, Binki, Engel., Ceci Kids, Champion Kids, Columbia Sportwear, Elle Chic, Fred’s World, Kids Only, Lief!, Lilliputiens, Snapperrock, Someone en Zippy te zien.

Maar ook oude vertrouwde merken keren weer terug. Een aantal merken van het eerste uur die ook hun allernieuwste zomer 2020 collecties laten zien, zijn: Ai&Ko, Bart’s, Blue Seven, Cars, Cost:Bart, Frankie & Liberty, Indian Blue Jeans, Little Miss Juliette, Looxs, Nobell, Petrol, Retour, Vingino en Z8.

Zoals we al eerder gemeld hebben, zal aanstaande dinsdag 25 juni de SundaySchool app gelanceerd worden. Een app boordevol informatie over de beurs, de deelnemers en de verschillende collecties, inclusief een plattegrond. Plus de mogelijkheid om je eigen route alvast thuis voor te bereiden.

Natuurlijk zal er ook bij de ingang nog een plattegrond verkrijgbaar zijn. Al hopen we vooral dat zoveel mogelijk mensen de duurzame app zullen gebruiken.

Kaartjes zullen voor €17,50 aan de deur te verkrijgen zijn, maar om de wachtrijen te voorkomen, adviseren we je om je kaartjes vooraf online te kopen. Zo ben je sneller binnen en kan je dus ook sneller genieten van al het moois wat er te zien en beleven is.

Ook een bezoekje aan het toilet belooft weer een ware belevenis te worden met onze toiletdames Bep & Toos. Je zou bijna voor je lol een aantal keer naar het toilet gaan! Vorige keer heb ik persoonlijk 5 minuten besteed aan het lezen van de grappige teksten op de toiletten. Gegarandeerd toiletplezier!

Verder kunnen we melden dat er een extra (grote) hal toegevoegd is aan de beurs. Deze keer zullen we ook gebruik maken van ‘De Nieuwe Smederij’. Dit is de eerste hal rechts bij binnenkomst. Sla deze hal dus niet over, want er staan pareltjes van merken in deze hal.

We zien jullie graag op zondag 30 juni 2019 in de Fabrique!