Met nog iets meer dan 3 weken te gaan,  het wordt steeds spannender voor de bezoekers en de deelnemers van SundaySchool. Het thema is inmiddels al een tijdje bekend: ‘Beach Club’, maar hoe zal dit thema vormgegeven zijn op locatie? Bezoekers van voorgaande edities weten dat ook de aankleding van de locatie van de Fabrique altijd tot in de puntjes uitgewerkt wordt. Hoe zal deze keer het thema ‘Beach Club’ weer tot een visueel en auditief feestje gemaakt worden?

Hetzelfde geldt voor de modeshows: hoe zal het thema zich daar in laten zien? Ik weet al wat er precies gaat gebeuren en geloof mij: het worden echt twee spectaculaire shows die je zeker niet wilt missen. Over de aankleding van de show zal zeker nog nagepraat gaan worden. Over de merken die getoond zullen gaan worden, kan ik nog niet veel vertellen. Wat ik wel kan vertellen is dat het een fantastische mix is tussen grote en kleinere en zelfs nieuwe merken! Merken die wel al eerder gezien hebben en merken die voor het eerst tijdens SundaySchool over de catwalk zullen gaan.

Ook maken we op social media nog dagelijks merken bekend die op 30 juni aanwezig zullen zijn. We zijn er trots op om mede te delen dat we steeds meer internationale merken aantrekken op de beurs. Er zijn, net zoals de vorige edities, weer vele vertrouwde merken (en gezichten) te zien op 30 juni, maar het aantal merken dat voor de eerste keer meedoet aan SundaySchool neemt ook toe! Bear & Mees, Binki, Ceci, Duukies, Hound, Jupe de Plume, Kadodesign, Müsli, Napapijri, Sea Crocodile, Snapperrock, Someone en Tiffosi Kids; een kleine greep uit de merken die op 30 juni voor de eerste keer hun opwachting maken. We hebben al eerder nieuwe merken bekend gemaakt, die kan je hier terug lezen.

Tijdens SundaySchool zal er ook deze keer dus weer een heel divers aanbod aan merken aanwezig zijn. Nationale, internationale merken, kleine nieuwe merkjes, de grote gerenommeerde merken en alles wat daar tussenin zit, zullen op 30 juni gebroederlijk naast elkaar staan in de hallen van de Fabrique.

Early Bird tickets zijn nog tot 15 juni verkrijgbaar voor slechts €12,50. Na die tijd en aan de deur zullen de tickets €17,50 kosten. Alle reden dus om nu alvast tickets te bestellen.

Tickets zijn hier te bestellen!

Of druk op de ‘tickets’ knop bovenaan de pagina.

TOT ZIENS OP 30 JUNI 2019!