NoBell’ favoriet!

Wist je dat onze NoBell’ broeken deel uit maken van de ‘favorite picks’ uit de kledingkast van meiden uit onze doelgroep? Ze dragen heerlijk, zitten comfortabel, zijn tijdloos én fashionable! Goeie broeken zijn ‘key’ als je de ‘rokjes-fase’ ontgroeit. Dit seizoen brengen we dus weer een aantal varianten: Flared, skinny, gestreept en geruit.

Kleur:

NoBell’ kleuren zijn stemmig en intens, nooit schreeuwerig of vlak.

Geel en goud combineren prachtig met het grijzige Dark Navy en Pine Green in onze eerste levering. Een crèmige vanille tint brengt licht in deze groep.

In de tweede levergroep verrassen we met een intense kastanje-tint in de mix met zwart, kobalt en weer dat luxe vanille-wit.

Trend:

Lange rokken en jurken zijn weer helemaal terug in het modebeeld. NoBell’ kiest ervoor ze op een ‘casual’ manier te combineren met een oversized sweater of een kek jack.

Pakken blijven ook een hit! Zo’n mooie blazer met bijpassende broek…In een ruitje of streep, of juist helemaal in zwart?

Helemaal hip ben je in onze krijtstreep jumpsuit!

Materialen:

We zetten in op comfortabele Jersey rib, in verschillende versies. Oók de velours-trend houdt nog even aan. Daarnaast brengen we een zachte jersey suéde, sportieve mesh, luxe punta di Roma en diverse sweats. We ontwikkelden eigen dessins op mooie satijn of voile.

De knitwear heeft ook een belangrijke plek in deze collectie. Er zijn prachtige, simpele jurken en uitgesproken tops.

Jackets:

Er is veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een gevariëerde jassen collectie. Functionele jassen met mooie details, maar ook tijdloze, kwalitatieve parka’s met een goede pasvorm. Je steelt de show als je kiest voor onze ‘reversible’ bombers: Ze hebben een functionele, waterafstotende kant en ook dat supergave bontje aan de andere kant!

Draag ze vooral met de zwart-wit gestreepte sjaal en het zwarte baretje.

NoBell’ collecties zijn multi-combineerbaar en toegankelijk. Meiden kunnen er zelf volop mee uit de voeten. De styling is simpel en strak en met zorgvuldig gekozen details en materialen maken we het verschil.

www.nobell-fashion.com

Contactpersoon: Marcel Roffelsen

Email: m.roffelsen@jolo.nl

Telefoon: 0653354158