Met nog 7 weken te gaan tot aan de 4de editie van SundaySchool gaat de spanning oplopen.

Hoe zal het nieuwe thema ‘Beach Club’ vormgegeven gaan worden tijdens de beurs en de modeshow? En bovenal ook de vraag: welke merken zullen er deze keer weer aanwezig zijn?

Op het antwoord op die eerste vraag zal je nog iets langer moeten wachten. Op de tweede vraag zullen we in dit blog wat uitgebreider ingaan.

Dat er tijdens SundaySchool dé mooiste, beste en leukste merken aanwezig zijn dat is inmiddels een bekend gegeven.

Een groot deel van de merken is er al vanaf het eerste uur bij. Andere merken zijn aangesloten tijdens de tweede of derde editie. Zo wordt de SundaySchool familie steeds weer een beetje groter en gezelliger.

Deze keer zijn onder andere Looxs, Indian Blue Jeans, Vingino, Z8, Bart’s, Cars, Blue Seven, Raizzed, G-Star en Bellaire weer aanwezig. Zij zullen, net als de andere terugkerende merken, weer frisse nieuwe collecties tonen.

Daarnaast zijn er ook elke editie weer nieuwe merken te bewonderen. Dit zorgt voor een welkome afwisseling en houdt het aanbod tijdens de beurs spannend en vernieuwend. Ook deze vierde editie zijn er weer een aantal fijne nieuwkomers waar wij heel blij mee zijn.

Op sport- en outerwear gebied verwelkomen wij byLindgren, Champion Kids, Columbia Sportswear en Snapperrock.

Voor baby- en kidswear is het aanbod uitgebreid met Elle Chic, Feetje, Green Cotton, Gymp, Kids Only, LC Garcon, LoffF baby, Mini Legends, Petit by Sofie Schnoor en Smafolk.

Jellycat, Juja en Lilliputiens verbreden het aanbod aan accessoires op 30 juni.

Tot aan 30 juni zullen er vrijwel dagelijks inspirerende merken toegevoegd worden aan onze website.

Houdt onze merkenpagina in de gaten om up to date te blijven van merken die aanwezig zullen zijn.