Tumble ’n Dry komt met iets nieuws! Deze nieuwe collectie zal tijdens SundaySchool voor het eerst aan het publiek getoond worden. Op de stand van Tumble ’n Dry, te vinden in de Copraloods (stand C11.06), zal een speciale hoek ingericht worden met de Tumble ’N Dry UPF50+ Swimwear. De nieuwe UV beschermende swimwear collectie zal, gecombineerd met de SS20 collectie van Tumble ’n Dry ook over de catwalk gaan tijdens de modeshows om 12:30 uur en 13:45 uur.  Alle reden dus om zondag langs de stand van Tumble ’n Dry te lopen en tijdens de modeshows de collectie te bewonderen.

Het gaat om een speciale fashionable UV-beschermende swimwear collectie voor zowel jongens als meisjes. De nieuwe swimwear collectie is verkrijgbaar in maat 68 tot 176.

The beach is calling!

Tumble ’N Dry hecht veel waarde aan een goede bescherming tegen de zon. Dankzij de nieuwe UPF50+ swimsuits hoeft een goede zonbescherming geen uitdaging meer te zijn. Niet alleen beschermt de zwemkleding tegen de zon maar met de stoere en hippe prints van Tumble ’N Dry zien de kids er ook heel fashionable en action-proof uit. Voordeel van UVwerende zwemkleding is dat de kleding indien nat ook beschermt, de stof droogt snel en is ademend.

Deze collectie bevat voor de kleine jongens in maat 68-98 een allover leopard in army green en een frisse blauwe octopus printed bodysuit. Voor de jongens in maat 92-176 is er kobaltblauw short en shirt met faded jungle print. Uiteraard met bijpassende shorts. De beach girls zijn helemaal on trend in een leopard en flowery allover bodysuit met lange mouw.

Deze nieuwe swimwear collectie ondersteunt de missie van Tumble ’N Dry ‘inspire to play’. Veilig buitenspelen, zandkastelen bouwen, ravotten in het zand en de golven inrennen zonder gevaar van de zon en zonder uitgebreide insmeersessies.

Waar wacht je op? Let’s go!