Nadadelazos werd geboren in 2010 in de handen van de Duitse ontwerper gevestigd in Madrid, Kristina Laux. Sinds 2013 zijn Kristina en Roberto Visús de eigenaren.Ons idee is echte kinderen aankleden als authentieke en echte kinderen. We maken kleding met zeer onderscheidende ontwerpen en met ruime en comfortabele patronen, die het vrij bewegen vergemakkelijken, met kleuren en motieven die de kinderen helpen hun wereld van fantasie, kleur en avontuur te leven.In Nadadelazos geloven we dat de realiteit van onze kinderen “hun realiteit” is en niet de onze. De realiteit van onze kinderen is een wereld van nieuwe emoties, een wereld van plezier, vreugde en glimlachen en ook van kinderachtige driftbuien, mokkend en boos. Een nieuwe wereld vol met gevoelens en percepties die hoog oplopen. We zijn ons ervan bewust dat dit naar alle waarschijnlijkheid de gelukkigste tijd in het leven is en dat dit een stempel drukt op wat we in de toekomst zullen zijn. Laat kinderen vuil worden, plassen vertrappen; spatten; onderzoeken en, uiteindelijk, vrij zijn en vrij zijn, ook in je verbeelding en fantasieën; en zo ook helpen om hun verbeeldingskracht en creativiteit te ontwikkelen. Leeftijd van 0 – 10 jaar.

Happyrebelagency.com

Contactpersoon: Diana Pover (Happy Rebel Agency)

Email: Happyrebel@happycactus.nl