Brand story
In het straatvoetbal, anders dan bij veldvoetbal, houden de spelers zich niet aan een enkele positie. Je kan je fantasie de vrije loop laten. Een spits kan net zo goed verdedigend spelen. Dus een nummer 9, wordt een 6 of een 10. Alle posities smelten samen tot mooi, spannend spel: total football. Het soort voetbal waar Nederland zo groot mee is geworden. Dat is wat ons inspireert, de beste manier om plezier te maken is spelen zonder restricties.

Als op straatvoetbal geïnspireerd merk proberen wij de expressiviteit en het plezier van total football terug te brengen in onze collecties. Iedere collectie bestaat uit verschillende nummers als thema, waarvan elk een positie vertegenwoordigd, die samenkomen als sterk geheel. Precies zoals Total Football.

Over Monta Juniors

Monta Juniors is een athleisure lifestyle brand  voor fashionable youngsters van 3 t/m 16 jaar. Het merk, onder leiding van creative director en eigenaar Edgar Davids, biedt expressieve, speelse kleding en accessoires die de urban lifestyle vertegenwoordigen. Het merk is te vinden bij multi brand boutiques door heel Europa en bij grotere warenhuizen als Saks 5th Avenue, Zalando en Wehkamp.

De collectie is verkrijgbaar in de maten: 3 t/m 16 jaar

www.montajuniors.com

Sales Nederland: Hop agenturen

Email: joost@hopagenturen.nl

Telefoon: 040 293 9705