Molo’s reis ontstond uit nieuwsgierigheid en een drive om de bestaande kindermodewereld radicaal te veranderen, die in 2003 minder dan levendig en kleurrijk was. Molo is geen grote designfabriek die kinderkleding als een secundaire lijn behandelt. Voor ons komen kinderen op de eerste plaats en onze kleding weerspiegelt deze passie. Wij geloven dat kinderkleding ontworpen moet zijn volgens de voorwaarden van kinderen, zodat ze hun creativiteit en persoonlijkheid kunnen uiten via hun kleding. Wij geloven in kleding die is ontworpen voor het echte leven, niet alleen speciale gelegenheden. Kinderen hebben kleding nodig die hen in staat stelt vrijuit te bewegen, zich openlijk uit te drukken en onbevreesd een wereld van verrukkelijke mogelijkheden te verkennen.

Molo’s ontwerp voedt de verbeelding van een kind met sterke kleuren, leuke prints, spannende vormen en gedurfde combinaties. Een afdruk is iets waar elk kind zich mee kan identificeren en dat gemakkelijk verliefd kan worden en vooral de ontwerpen die een verhaal te vertellen hebben of verrassende details bevatten zijn tegenwoordig erg populair. Daarom zijn prints zo belangrijk voor Molo’s collecties. Molo is een kindermode die de charme ervan enorm benadrukt!

De collectie van Molo loopt van 0 tot 16 jaar.

www.molo.nl

Salesmanager Nederland: Gaudi Luja