Nog maar 4 dagen en dan gaan de deuren van de Fabrique weer open voor SundaySchool! Om 12.30 uur en 13:45 uur zullen er weer 2 geweldige modeshows georganiseerd worden door het team van JustbyManon in samenwerking met Roel Ruyten en DJ Claire Garlund! 35 lieve, schattige, bijzondere en stoere modellen zullen de catwalk betreden om de tofste outfits van de hipste merken van dit moment te showen in de Perserij.

Vandaag is dan eindelijk het moment dat we een klein tipje van de sluier op zullen lichten met betrekking tot de modeshows.

Nieuw en niet te missen vanwege het hoge ‘ach, wat schattig’ gehalte zijn onze allerkleinste modelletjes in maat 98-104 die tijdens de eerste modeshow om 12.30 uur de catwalk op zullen gaan.

Er zullen weer veel merken meedoen die vorige edities ook te zien zijn geweest, maar er zijn ook een aantal hele gave nieuwkomers, waarvan we er vandaag een aantal uit zullen lichten.

JuJa is het eerste milieubewuste UV-merk van Nederland. De UV-zwemkleding van dit merk is gemaakt van op het land en in de oceaan gevonden plastic flesjes. Juja zal tijdens beide shows acte de présence geven!

Garcia is geen onbekend merk tijdens SundaySchool. Wat wel nieuw is, is dat zij tijdens SundaySchool hun nieuwe kinderlijn zullen presenteren. De gaafste items van deze nieuwe kinderlijn zullen tijdens 1 van de modeshows voorbij komen.

Jupe de Plume is een Nederlands kinderkledingmerk. Bij Jupe de Plume draait alles om vrolijk en praktisch dus dat wordt een kleurrijke boel op de catwalk. Jupe de Plume zal tijdens 1 van de modeshows voorbij komen.

iBi Free Life is een duurzaam Nederlands kinderkledingmerk. Er wordt gebruik gemaakt van ecologisch katoen. Dat dit zeker ook hip en stoer kan zijn, zullen we laten zien op de catwalk. iBi Free Life zal tijdens beide shows te zien zijn.

Nog een klein tipje van de sluier: onder andere Looxs, Champion Kids, Raizzed, Protest, Vingino, KidzArt, Vingino, Molo, Tumble ’n Dry en Indian Blue Jeans zullen ook te zien zijn tijdens de modeshows!

We hopen iedereen te zien om 12.30 uur en om 13.45 uur en verwachten dat jullie met een hoofd vol ideeën en schoenen vol zand de Perserij weer zullen verlaten!