LoFff is het bekendste en oudste merk van NaisBrands. LoFff is begonnen in 2005 en is daarmee al vele jaren een stabiele speler op de kinderkledingmarkt. De meisjes die LoFff dragen zijn stijlvol, girly en dragen ook graag een romantische jurk naar hun verjaardagsfeestje. De LoFff collectie bestaat voornamelijk uit jurken; zowel kleurrijk als ook ingetogen, in zomerse kleurtjes maar ook altijd in donkerblauw. De collectie wordt vaak gebruikt voor feestelijke gelegenheden, maar bevat ook zeer zeker styles die gewoon naar school aan kunnen. LoFff heeft wereldwijd veel fans – tot en met Japan, Curaçao en Canade.

Iedere collectie heeft een overkoepelend thema – voor zomer 2020 is dit ‘’Si Señorita’’ – en zoals te verwachten zitten er dus veel Spaanse invloeden in dit seizoen. In het seizoen zijn er 3 leveringen, een maand apart, gebaseerd op de kleurthema’s van de collectie.

In de zomer is er ook een communiecollectie (die ook voor bruidsmeisjes erg geschikt is) in voornamelijk off-white met wat zachte pastel tinten. Deze gaat begin december richting de verkooppunten.

LoFff is verkrijgbaar in de maten 92 tot 176 en de maten zijn vrij indeelbaar. De LoFff babycollectie is verkrijgbaar vanaf maat 62 tot en met 86 en is ook vrij indeelbaar.

www.lofff.com

Nais Brands

www.naisbrands.com

info@naisbrands.com