lief! lifestyle

lief! lifestyle, bekend geworden door de kleurrijke baby- en kinderkleding, is inmiddels uitgegroeid tot een uniek lifestyle-merk voor het jonge gezin. Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen heeft lief! diverse accessoires en kleurrijke producten voor elk plekje in en rondom het huis. Voor zowel jongens als meisjes heeft lief! een groot aanbod vrolijke kindermode, zodat je eindeloos kan combineren.

lief! lifestyle zomercollectie SS20

De collectie bestaat ook dit seizoen weer uit de vrolijkste hemdjes, schattige jurkjes en comfortabele broekjes. De gehele collectie bestaat uit drie leveringen die allemaal verkrijgbaar zullen zijn voor de mini’s in maat 74 t/m 128.  Speciaal voor de allerkleinsten hebben we 2 baby/newborn leveringen hieraan toegevoegd, verkrijgbaar in de maat 56 t/m 86. De zomerjassen gaan ook weer t/m maat 128. De drie thema’s sluiten mooi op elkaar aan, waardoor er weer volop gemixt en gematcht kan worden met de verschillende stijlen!

De denimcollectie als aanvulling op de drie verschillende leveringen zorgt er voor dat er genoeg basis items zijn om de lief! outfitjes mee te combineren.

www.lieflifestyle.nl

Email: lief@worldtradefashion.com