Komende zondag is het zo ver, de 5e editie Sunday School!

Het St. Bernard rescue team is er helemaal klaar voor en helpt je graag om de nieuwe wintercollecties van onze deelnemende merken te ontdekken.

Deze editie is er natuurlijk weer een spetterende modeshow waarbij zo’n 30 modellen de nieuwe collecties in 25 runs tot leven brengen. De modeshow vindt plaats in de Perserij om 14.00, kom op tijd en bemachtig een mooie plek.

Trek je warmste boots aan en kom naar Sunday School, laat je inspireren en stel samen met onze deelnemende merken een prachtig assortiment samen voor AW20!