Ki ET LA: stijlvolle zonnebrillen voor kids

UV-Fashions heeft mooie zonnebrillen voor kinderen van het Franse Ki ET LA in het assortiment. Deze zonnebrillen vallen gelijk op door hun vernuftige, vindingrijke en classy designs. Dit kun je goed terugzien in de zonnebrillen die allemaal een ‘made in Paris design’ hebben. Stijl staat centraal in alle collecties van Ki ET LA, maar daarnaast schenkt dit merk ook veel aandacht aan het draagcomfort en goede UV-bescherming van de ogen.

De zonnebrillen van Ki ET LA zijn voor kinderen van nul tot twaalf jaar en hebben het kenmerkende DIABOLA*-frame waarmee het merk zelfs een bekende designprijs heeft gewonnen. De zonnebrillen zijn nagenoeg onverwoestbaar en zitten heerlijk. Ki ET LA heeft daarnaast omkeerbare zonenbrillen die bij het omdraaien een maatje groter worden, zodat ze nog een tijd meekunnen. Ideaal voor kinderen in de groei!

UV-Fashions heeft naast het topmerk Ki ET LA ook Snapper Rock, Beverly Kids, Babiators, Puddle Jumpers, Playshoes en Coolibar in het assortiment. Geniet van het buitenleven met de zonnebrillen voor kinderen van Ki ET LA!

www.uv-fashions.nl/ki-et-la

Email: service@uv-fashions.com