*Primeur! Bescherm je kind, bescherm de aarde: join JuJa*

Onze familie is belangrijk en we koesteren de toekomst van onze kinderen. Maar draag jij ook bij aan de toekomst van onze aarde? Met de gerecyclede UV-zwemkleding van JuJa bescherm je zowel je kind als de planeet. JuJa’s UV-zwemkleding weert schadelijke UV-straling en is gemaakt van PET-flessen uit de oceaan. Zo maken we onze stranden en oceanen steeds weer een stukje schoner. De zwemkleding is verkrijgbaar in de maten 74 tot 176.

JuJa is een initiatief van Jan-Willem van de Sterre de eigenaar van UV-Fashions, Europa’s grootste aanbieder van UV-(zwem)kleding en accessoires. Nadat zijn vader overleed aan melanoomkanker besloot hij zich in te zetten voor een huidkankervrije generatie. Het Nederlandse, jonge en innovatieve merk JuJa staat voor Julia en James: de dochter en zoon van Jan Willem en Charlotte. Zij willen hun kinderen net als alle andere kinderen beschermen tegen gevaarlijke UV-straling en daarmee het risico op huidkanker verkleinen. Duurzaamheid is hét speerpunt van JuJa. Dit unieke merk is één van de eerste UV-merken dat zwemkleding maakt met behulp van op het strand gevonden plastic flessen. Bescherm je kind, bescherm de aarde: join JuJa.

www.uv-fashions.com

Email: service@uv-fashions.com