Het Braziliaanse merk Ipanema is geïnspireerd door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Het merk zit in het Zuid-Amerikaanse land met 8.000 km strand dichtbij het vuur. Niet voor niets levert dit elk jaar een schitterende collectie slippers en sandalen op.

Het anatomische voetbed van Ipanema heeft een voorgevormd voetbed. Deze biedt stabiliteit en een goede pasvorm, waardoor kids urenlang heerlijk op slippers lopen. Al meer dan 15 jaar creëert Ipanema collecties die ontworpen en geproduceerd worden door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. In de fabrieken wordt gewerkt met de allerhoogste normen als het gaat om duurzaamheid. Grendene kiest ervoor om alle producten te maken van 100% recyclebaar Flexpand, een soepel materiaal dat steeds opnieuw gerecycled wordt.

Elk seizoen biedt Ipanema een nieuwe collectie met keus uit allerlei slippers en sandalen voor baby’s en kids (maten 19 – 48). U selecteert een collectie die past bij uw klantengroep. In het seizoen leveren we uit voorraad vanuit onze B2B webshop.

Always New. Always Ipanema.

www.ipanema-slippers.nl / www.antarshoe.nl

Contactpersoon: Diana Vestering

Email: info@antarshoe.nl

Telefoon: +31(0)525 – 68 14 20