De nieuwe SS19 collectie van Indian Blue Jeans draait dit seizoen om “The Battle of the Games”.  Are you in?

Indian Blue Jeans heeft zichzelf dit seizoen weer overtroffen, de nieuwe SS19 collectie bevat naast toffe jeans ook veel stoere en shiny items. De sprekende kleuren rood, geel en blauw voeren de boventoon maar ook zien we de kleuren roze en oranje terug. Strepen, dots, pailetten en glanzende opdruk je vind het allemaal terug in deze stoere shiny collectie!

Life is like a game. Play hard or don’t play at all!

Indian Blue Jeans is voor ‘cool dudes and young hipster girls’ van 2-16 jaar. Voor ‘The young rebels’ die hun grenzen willen verleggen en hun eigen regels willen bepalen en daar is lef voor nodig. Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit met kwaliteitskleding, opmerkelijke looks en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Mooi voor het zelfvertrouwen. Kids with guts!

Jump, shoot, shout & sing, just play!

Aanstaande zondag 13 januari 2019 showt Indian Blue Jeans voltrots aan alle retailers op de Sunday School Fair hun volgende collectie, namelijk de AW19 collectie! Kom langs en kijk je ogen uit tijdens de Pop up fashion show van Indian Blue Jeans met de meiden van Amasing om 11.30 in Silo 36!