IKKS, is een frans merk wat voortdurend in beweging is en de trends weerspiegelt.

Geïnspireerd door de gepassioneerde karakters van de kinderen en aangepast aan het ritme van de actuele trends benadrukken de collecties van IKKS stijlvol hun levendige en sprankelende persoonlijkheid! De wens om collecties voor te stellen met kleding waarin de kinderen kunnen spelen, leven en plezier maken, staat centraal in het DNA van IKKS.  Kom binnen in de zelfbewuste en ondeugende wereld van IKKS-kindermode voor meisjes, jongens en baby’s en tieners.

Elk seizoen worden er nieuwe collectie gelanceerd voor elke doelgroep. Per doelgroep zijn de collecties verdeeld in verschillende thema’s waardoor het collectiebeeld fantastisch word gepresenteerd in uw winkel. De maten van IKKS zijn:

Voordelen van IKKS:

• Elk seizoen Mix & Match Collecties
  • Vrije Maatindeling
  • Standaard Marge van 2.5
  • Ruim aanbod aan hoogwaardige kwaliteit kleding
  • Marketing Materialen
  • B2B webshop
  • Ruim assortiment voor elke doelgroep
  • Voor elk thema bijpassende accessoires

Contact:

Mauriks Mode Agenturen