Wij zijn iBi Free Life. Een kinderlifestyle brand dat bijdraagt aan een schone oceaan. Je herkent ons aan ons beeldmerk. Wat dat is? Een zeeschildpad. Hij heet iBi. De inspiratie voor onze kinderkleding. Hoe hij dat werd? Daar we vertellen je verderop graag meer over.

Waarom kies je voor iBi Free Life:

• Wij gebruiken ecologisch katoen
  • Onze kleding is verpakt en verzonden zonder plastic
  • 5 euro per verkocht artikel gaat naar de foundation.

Trying to make a difference

iBi Free Life is zich bewust van de wereld om ons heen en wilt iets positiefs bijdragen. Wij geloven dat je altijd het verschil kunt maken, vooral als je dat samen doet. Verschil maken in de wereld, begint bij het creëren van bewustwording. En volgens ons begint bewustwording bij de allerkleinsten. Want waar kun je nou beter beginnen dan bij de toekomstige generatie?

Al onze kinderkleding is van hoogwaardige kwaliteit. Duurzaam, van ecologisch katoen. Onze kleding wordt verpakt en verzonden zonder plastic. De labels zijn van gerecycled polyester en de herkenbare kleuren doen denken aan het Middellandse zeegebied. Dé plek waar het idee voor iBi Free Life begon.

Boys maat 92/98 tot 152/158

Girls maat 92/98 tot 152/158