HOUNd ”never ordinary” is een Trendy Tiener merk uit Denemarken.

Het doel van HOUNd is om  kleding te ontwerpen die het verschil maakt. Zij doen dit door zich te concentreren op een stoere en ruige look die dichterbij de volwassen mode staat dan bij kindermode. Ze halen hun inspiratie op van de straat, schoolpleinen en van plekken waar coole tieners rondhangen en opvallen.

Denim is het hart van HOUNd en dat is terug te zien in hun uitgebreide Jeans collecties. Continu is HOUNd bezig om de nieuwste fits en trends te verwerken in hun topkwaliteit Jeans, uitgewerkt met innovatieve en trendy bewerkingen. Elke collectie is ontwikkeld vanuit de gedachte ”designed by a friend” een look zoals een tiener deze zelf zou maken.

Maandelijks worden er nieuwe collecties geleverd en door een korte productie tijd is HOUNd altijd in staat om de nieuwste trends te volgen. De maten van HOUNd zijn: XS(8A), S(10A), M(12A), L(14A) en XL(14).

Voordelen HOUNd

• Een echt tiener merk dat de doelgroep aanspreekt.
  • Commerciële collecties en uitstekende Jeans.
  • 6 collecties per jaar
  • Altijd vernieuwing voor de consument en verbeterde cashflow door gespreide leveringen.
  • Vrije maatindeling.
  • Voorraad en NOOS in 2 dagen geleverd.
  • Hoge kwaliteit en levering
  • Al  meer dan 20 jaar lang betrouwbare partner.

Contact: Marianne Schaldemose Sørensen

Phone: +45 6317 4455 | Mob: +45 3068 0242|