Hound is est. In 1996 was HOUNd al jaren een van de absolute topmerken in Denemarken en Noorwegen. Het merk is een volledig conceptmerk voor jongens en meisjes, onze kerncompetentie is denim en jeans. We ontwerpen tienermode zoals de tweens het zouden doen. We hebben constant een groot aantal verschillende fits in jeans voor onze consumenten en we zijn ongeëvenaard op dit gebied. We lanceren 6 collecties per jaar in de tienermaten 8 – 16, daarnaast zijn we ook experts in snelle campagnes met hete modestijlen gedurende het hele jaar.

HOUNd the jeans expert:

We zijn ongeëvenaard in jeans, we hebben een uniforme standaard voor jeans met veel verschillende fits. We gebruiken altijd de nieuwste en meest hippe stoffen in onze collecties over de hele wereld. De wasbeurten volgen de seizoenen en internationale mode. We hebben een uitstekend NOOS-programma.

HOUND-leveringen:

HOUNd heeft 6 collecties per jaar. Daarom weet u als klant zeker dat u de juiste mode op het juiste moment ontvangt. We zorgen voor “just in time delivery”, wat betekent dat we altijd op tijd leveren en het hele jaar door spreiden om de verkoop en de cashflow te verbeteren. De collecties zijn gemaakt als cross overs, je kunt mixen en matchen. De exprescollecties worden gemaakt in overeenstemming met de beste trendmakers in Europa en zullen zeker uw omzet en inkomsten verbeteren.

Voordelen voor de HOUNd-partner:

6 collecties per jaar op het juiste moment afgeleverd

Altijd nieuwe artikelen in de winkel

High fashion

Goede verdiensten

Verbeterde cashflow

Unieke B2B-winkel, levering in 2 dagen vanaf DK hoofdkwartier

Nieuwe POS-materialen met alle collecties

Second to none jeans-programma

Hoge kwaliteit, geen fouten

Gratis classificatie van de grootte

Meer dan 20 jaar op de markt, wat stabiliteit betekent

houndjeans.dk

Contact: HOUNd Denmark, +45 63 17 44 55

Email: sales@ptclothing.dk