Op zondag 30 juni was de 4de editie van SundaySchool. Meer dan 200 verschillende merken stonden verdeeld over de hallen en de buitenruimte van de Fabrique. Zalen vol al het moois wat er op het gebied van kinderkleding en kinderaccessoires te vinden is in Nederland en zelfs daarbuiten.

Het weer was perfect, na een dag van extreme warmte de dag ervoor was het fijn dat de temperatuur op zondag een wat aangenamere waarde aangenomen had. Het was heerlijk toeven in de swingbar of op één van de strandstoelen die buiten stonden. Bij de bar een lekker drankje halen of een frozen yoghurt in zo’n heerlijk uitziend hoorntje en dan even heerlijk ontspannen in de zon.

Of niet ontspannen, maar doen waarvoor iedereen gekomen was: struinen langs alle stands die de beurs ook deze keer weer rijk was. De merken hadden weer erg hun best gedaan om hun stands zo mooi mogelijk te maken. De ene stand was nog geweldiger dan de ander. Prachtige displays, achterwanden en rekken vol met de mooiste kleding en accessoires kwamen je tegemoet als je de beurs overliep. Voor elke kledingsmaak was wel iets te vinden. We hebben dan ook veel blije gezichten gezien van bezoekers die langs alle stands liepen.

Iets over twaalven meldden de eerste bezoekers voor de modeshow van 12:30 uur zich al in De Perserij. De modellen stonden al te popelen en sommigen waren zelfs nog even de laatste choreografie aan het doornemen. Om 12:30 zat de zaal stampensvol en op de begintune van “Baywatch” kwam onze eigen Baywatch Lifeguard plaatsnemen in zijn reddingsstoel. Vervolgens begon de modeshow en liepen alle modellen vol zelfvertrouwen over onze catwalk, of zullen we het maar ons zandstrand noemen? De eerste modeshow was weer een groot succes en dan te bedenken dat er om 13:45 uur nog een modeshow was, met nog meer mooie merken! 2 verschillende modeshows waarin bijna 40 merken hun kleding showden. Als je er niet bij was, heb je zeker iets gemist.

Het bleef, waarschijnlijk door de aangename temperaturen, nog wat langer druk op de beurs dan bij de afgelopen wintereditie. SundaySchool werd traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel. Er zijn weer veel nieuwe contacten gelegd en van reeds bekende contacten zijn de banden ongetwijfeld versterkt onder het genot van een drankje en de zomerse klanken van de DJ.

Wij kijken weer terug op een zeer geslaagde 4de editie en gaan binnenkort weer brainstormen om van Episode #5 op 12 januari 2020 weer net zoo’n succes te maken!

Rest ons nog om iedereen een hele fijne zomer te wensen en we zien elkaar hopelijk weer van de winter!

xx

het team van SundaySchool