Een prinses groeit uit tot een mooie koningin en ook de garderobe groeit mee. Maak kennis met de grote zus van Le Chic; ELLE Chic. Elle is voor meiden die niet kunnen wachten om groot te zijn en zich te kleden volgens de laatste trends. Elle Chic: een trendy merk met een edgy touch. ELLE Chic is perfect voor young & fashionable girls. Meiden die weten wat ze willen en niet bang zijn om op te vallen.

De winter ‘20 collectie bevat toffe eyecatchers met metal fringes, gave studs en sportief logo-tape. Het ELLE trainingspak geeft samen met de fashion kleur neon-groen deze collectie een sportief beeld. Dit wordt gecombineerd met metallic effecten en een velours-pailletten kwaliteit om er altijd een Chic randje aan te geven.

Het fake leather jacket met rhinestones strepen is een echte musthave voor stoere girls. Samen met de stoere joggingbroek met sweater met pailletten!

Feel like a Queen in een leopard metallic jurkje of shine in een flair broek met coltruitje met metallic dots!

Casual Queens voelen zich heerlijk in een oversized neon sweater met zwarte ELLE rhinestones, of een bodycon sporty dress in neon gecombineerd met een fietsbroekje.

Queens Only!

Over ELLE Chic

ELLE Chic is de grote zus van Le Chic en is verkrijgbaar in maat 116 t/m 176. De eerste collectie ligt in de winkels vanaf februari 2020. ELLE Chic is trendy, bevat de nodige dosis bling en heeft een edgy touch.

www.lechicfashion.eu

Contactpersoon: Michael de Bont

Email: michael@brndwrks.eu

Telefoon: +31 (0)20-2240402