Het merk Dutch Dream Denim (DDD) is sinds september 2013 actief of de markt. Wij bieden collecties voor baby’s, jongens én meisjes, met maat 62-86 (baby’s) en maat 92-164 (jongens en meisjes).

‘’The Unique Selling Point’’ (USP) van het bedrijf is jeans met dubbele laag stof op de knieën. De eigenaresse van het merk  is  een moeder van twee opgroeiende kinderen. Dusdanig is DDD geïnspireerd door het spelende kind en was het gemakkelijker om de wensen van de gerichte doelgroep (de ouders van de kinderen) te herkennen.

De USP is de leidraad geweest van de succesvolle introductie van het merk op de markt. De spijkerbroeken gaan langer mee door de dubbele laag stof of de knieën, daarnaast, als het kind toch een gat in de broek valt, wordt de gescheurde jeans deel van de gewaagde ‘’look’’ dat bij het merk past. Naast de broeken/jeans hebben wij ook jassen collectie voor zowel jongens als meisjes.

www.dutchdreamdenim.nl

info@dutchdreamdenim.com