Colette business woman op en top spotte al weer snel een prachtig uniek merk, DouDou et Compagnie. Een superzacht knuffelmerk, wat uniekheid uitstraalt. Alle knuffels, popjes en gadgets worden geleverd in een prachtige verpakking. Ook dit product wist Colette snel tot een groot succes te brengen. Inmiddels liggen de zachte teddy’s in veel babywiegjes, shinen de glitterknuffels op veel baby en kinder kamers en spelen de meisjes met de zachte look-a-like Mademoiselle poppetjes.
Het verhaal van DouDou et Compagnie begint 15 jaar geleden in Parijs, toen Alain Joly, gepassioneerd en vroegschoolse universum een wereld vol tederheid en comfort voor ogen had.
Zora, de ontwerpster van het merk, naait een klein gevuld konijn hoofd op de luier van haar pasgeboren … een kleine revolutie in de wereld van de schattige looks! Het eerste knuffeldoekje zonder vulling is geboren, een nieuwe revolutie in de knuffelwereld is begonnen!
Het ontwikkelen van een sterke band tussen kinderen en ouders, werden deze al snel een van de paradepaardjes “Doudou et Compagnie”.
De grote kracht van Doudou et Compagnie de traditionele Franse stijl te blijven volgen. Wereldwijd erkend door zijn kwaliteit en innovatie. Elke creatie is eigen, zelf bedacht en ontworpen. Omdat ieder kind de liefste knuffel voor het leven verdient.