Sinds 2012 hebben we de Girls-collectie gemaakt en draait alles om dromen najagen, plezier hebben en geweldige comfortabele kleding dragen om je te helpen de wereld te ontdekken. Met deze collectie proberen we de dagdromers, creatieve kinderen en de jonge avonturiers te bereiken.
Kinderen die zich niet bewust zijn van beperkingen, zich vol fantasie uitdrukken en ten volle van hun dagen genieten.

De collectie is met passie gemaakt in prachtige warme kleuren van hoogwaardige stoffen, gewassen jeans en gedetailleerde items karakteriseren de collectie. Maar het belangrijkste … comfortabel tijdens het dragen.

We hebben onze collectie gemaakt om ervoor te zorgen dat niets onze kleine Circle-avonturiers ervan weerhoudt hun dromen na te jagen.

Bedrijfsnaam: Circle of Trust

Adres: Schweitzerlaan 42, 1187 JD Amstelveen

Mail adres:

Julia Tuhusula                   julia@premiumfashionbrands.eu                           +316 55772591

Lisanne Vooijs                  lisanne@premiumfashionbrands.eu                     +316 11870875

Website: www.circleoftrust.nl