Ceci, een kinderkledinglijn geïnspireerd op een wereld vol planten en dieren, bloemen en mieren. Ceci mixt kleuren en details tot een vrolijke en kleurrijke collectie voor zonnige en mondige kinderen! Ceci kleedt kinderen voor elke dag, een stormachtig kinderfeestje, een dagje school of een zonnige middag op het strand.

Goed design kan alleen maar duurzaam zijn.

Onze kleedjes zijn niet uit de mode na één seizoen. De materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Onze kleedjes worden exclusief voor CeCi gemaakt met 100% bio katoen en GOTS label. We volgen onze producenten op de voet bij elke fase van de productie.

We willen dat ouders met een gerust geweten onze kleedjes kunnen kopen voor hun kinderen. Wie een kleedje van CeCi koopt kan erop vertrouwen dat zowel milieunormen als ethische standaarden voor CeCi voorop staan.

Clothes won’t change the world but the kids who wear them will!
Ceci is not just a dress.

De collectie 2020 is voor meisjes van 4 tot 10 jaar.

www.ceci-kids.com

Contactpersoon: Candy Van den Berghe / Evelien D’Halleweyn