byLindgren is een Deens modemerk opgericht door de zussen Anne en Katrine Lindgren. Met een visie om kinderen praktisch perfect te kleden in hoogwaardige bovenkleding die tijdloos maar innovatief, functioneel maar modieus is, ontwerpen we eenvoudige bovenkleding met een hoge functionaliteit voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0-16 jaar.

We streven naar een combinatie van hoge functionaliteit, goede kwaliteit, comfort en een gedifferentieerd, minimalistisch en Scandinavisch ontwerp dat de tand des tijds kan weerstaan.

#Simplicity

Wij geloven in eenvoud; kleding die geldt voor alle kleuren, stijlen en moods. Een tijdloze en klassieke kledingkast in ingetogen nuances die bij alles past, iedereen – elke dag opnieuw.

#Uniqueness

Elk kind is uniek en daarom moeten alle kinderen niet op dezelfde manier worden gekleed. Stijl is een kwestie van persoonlijkheid, geslacht en leeftijd. Daarom is ons ontwerp gedifferentieerd tussen geslacht en leeftijd, met nadruk op de individuele behoeften.

#Everyday Apparel

byLindgren outerwear is multifunctioneel en veel meer dan een praktische must-have in de kledingkast van elk kind. Het is eigenlijk een jas voor alle gelegenheden; voor dagelijks gebruik en kleding voor de beste. Het is ook functioneel en modieus.

www.bylindgren.com

Email: info@bylindgren.dk