Elke Girls-collectie van BY-BAR ontvouwt zich net als de dames collectie op een organische manier. De inspiratie van elke collectie, ontstaat tijdens onze mooie reizen en onze directe omgeving.

“We love to create beautiful designed and honest products, that are made with love, care and passion”.

Zo zijn de handgemaakte Madhubani prints uit India exclusief ontworpen voor BY-BAR en verwerkt in de SS19 girls collectie. De collectie is verkrijgbaar voor 4 tot 14 jarigen en heeft een uitgebalanceerde kleurenpalet, zachte comfortabele materialen in een constante kwaliteit. Naast de unieke prints introduceren we in deze collectie ook nieuwe styles zoals de Culotte broek en de drie kwart rok ‘Joy’. Verschillende items zoals blouses, t-shirts, vesten, truien, bottoms en jurken zijn terug te vinden in de gehele collectie en op allerlei manieren te combineren.

We hechten veel waarden aan kwaliteit en de lange termijn relatie die we hebben opgebouwd met onze producenten, retailers en klanten. Al onze collecties worden geproduceerd in Italië, Portugal en India. We bezoeken meerdere keren per jaar onze producenten en hechten veel waarden aan feedback van winkeliers en klanten, zodat we onze producten elk seizoen weer kunnen verbeteren.

BY-BAR wordt in diverse unieke boetieks in Nederland en België als online via www.by-bar.nl verkocht.

Voor meer informatie over de verkoop van BY-BAR in jouw shop:

Agent Nederland M-Agency Maarten Kokkeler | Ron Renette

Minervum 7344 | Breda

maarten@m-agency.nl

+31 76 53 00 257