Wij zijn Bonnie Doon, een Nederlands merk met een passie voor beenmode. We zijn trots op onze kwaliteit en in het bijzonder op onze gladde teennaden. Elk half jaar ontwikkelen we een modecollectie met onze eigen dessins. We houden erg van kleur. De kleuren zijn afgestemd op de actuele thema’s en trends. Onze modecollectie en de uitgebreide NOS-collectie (never out of stock) voor baby’s, kinderen, tieners, dames en heren zijn gemakkelijk te bestellen via onze B2B site.

Onze kindercollectie bestaat o.a. uit sokken, kniekousen en maillots in vele kleuren en is verkrijgbaar van 56-62 t/m maat 164-170. Voor de allerkleinste zijn er schattige newborn sokjes. Ook voor kinderpanty’s ben je bij ons aan het juiste adres. Een mooie 20 denier basispanty of opaque is verkrijgbaar van maat 92-98 t/m tienermaat 176-182. We zien je graag in onze stand!

Website: www.bonniedoon.com

Contactpersoon: Paul Bot