Ontdek ons ​​uitgebreide assortiment geweldige kindermode voor herfst/winter 2022. BLUE SEVEN biedt praktische en comfortabele mode voor kinderen; het ontwerp, de kleur en de kwaliteit van elk kledingstuk zijn zorgvuldig geselecteerd. Hoogwaardige afwerking en een hoog draagcomfort staan ​​voorop. Voor de kleintjes overtuigen ook functionele details die het aan- en uittrekken vergemakkelijken. Voor de ouderen moet mode niet alleen bevallen, maar ook op elk moment een middag in de speeltuin overleven. Of het nu voor kinderdagverblijf, school of vrije tijd is, Blue Seven biedt de juiste garderobe voor elke gelegenheid en elke leeftijd.

Van liefdevol ontworpen knuffelige, warme en zachte modellen binnen de NEW BORN-collectie tot casual, brutale en zeer modieuze stijlen binnen de minicollectie, Blue Seven heeft veel te bieden. Kleurrijke stijlen met veel aandacht voor detail en coole, grappige highlights brengen plezier in de garderobe binnen ons SMALL KIDS-assortiment.

Ook dit seizoen is onze TEEN-collectie expressief, modieus en gevarieerd. Een gevarieerde selectie van vormen en stijlen biedt een breed scala aan modellen.

BLUE SEVEN van NEW BORN tot TEENS!

Blue Seven van newborn tot Teens!

www.blueseven.com

Contactpersoon: Kees Veerman / Willem Verberne