BURP EAT SHIT SLEEP; de basisbezigheden van je pasgeboren baby!

Sinds 2012 is B*E*S*S niet meer weg te denken uit menig baby(web)winkel!

De collecties van BESS zijn inmiddels bij zo’n 255 verkooppunten beschikbaar, waarvan 90 verkooppunten trotse Basic Elements dealers zijn.

De uitgewerkte Fall/Winter 2019 collectie is wederom perfect te combineren met de in 2017 succesvol gelanceerde Basic Elements lijn. De accentkleuren van de Fall collectie zijn Roze, Groen en Oker. De Graphics; Woods, Deer, Flowers en Striped prints zorgen voor een funny twist en speelse trendy collectie! In de Wintercollectie vind je een super schattige egeltjes print en zijn zelfs leuke leren details te vinden.

Met onze kennis en ervaring weten wij wat een pasgeboren baby wil: mooie, fijne kleertjes die niet saai zijn maar ook niet irriteren. Het materiaal van onze items is grotendeels gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan. Daarnaast voegen we geregeld andere mooie zachte materialen toe om de collectie te verrijken. Voor de nieuwe Fall/Winter 2019 hebben we bijvoorbeeld een mooie zachte teddy toegevoegd, zachte denimstoffen, fluweel en een rijke striped stof.

Ons motto: “Wij willen maken wat jouw baby wil: Hippe styles! Voor zowel jongens, meisjes als unisex hebben wij volop leuke items!”. We verkopen onze collecties in de maten 50 tot en met 80. Ook hebben we een aantal items geselecteerd die in maat 44 beschikbaar zijn.

www.b-e-s-s.com

Contactpersoon: Simone Meijer

Email: info@brands2love.nl

Telefoon: +31 85 104 22 11