Babiators: hét zonnebrillenmerk voor kinderen

UV-Fashions, Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding en UV-accessoires, is de unieke distributeur van Babiators. Dit is hét zonnebrillenmerk voor kinderen van nul tot zes jaar. De zonnebrillen van dit Amerikaanse merk zijn praktisch en stijlvol en beschermen de ogen van jouw kind uitstekend tegen zonlicht. De UV400-lenzen houden UVA- en UVB-stralen tegen, zodat oogschade wordt voorkomen. De zonnebrillen van het merk Babiators zijn gemaakt om de beproevingen van het kinderleven te kunnen doorstaan. Ze zijn erg stevig en kunnen tegen buigen. Babiators is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn zonnebrillen dat ze garantie van een jaar bieden bij verlies en schade. Babiators is een uitstekende keuze. De zonnebrillen zijn dan ook begrijpelijkerwijs enorm populair onder de kindjes van A-list celebrities, als Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres en Will Smith.

UV-Fashions heeft naast het topmerk Babiators ook Snapper Rock, Beverly Kids, Ki ET LA, Puddle Jumpers, Playshoes en Coolibar in het assortiment. Geniet van het buitenleven met de UV-werende zonnebrillen voor kinderen van Babiators!

www.uv-fashions.nl/babiators

Email: service@uv-fashions.com